COMMUNITY

Het ICSE ontwikkelt een IT Community waar zelfstandige professionals hun kennis en ervaringen delen met elkaar en met klanten. Voor de IT sector werkt het ICSE als subcontractor samen met Atos Nederland B.V. voor het leveren van IT consultants voor projecten. Je kunt als IT Consultant participeren in de Community zodat je op de hoogte gehouden wordt van onze activiteiten.

De netwerksamenleving

ICSE ziet een netwerksamenleving ontstaan waarin verschillende sectoren zoals IT en telecom samen werken in het creëren van de netwerken van de toekomst. Kenniswerkers kunnen op allerlei plekken werken. En op verschillende plaatsen ter wereld tegelijkertijd aanwezig zijn. Fysiek op de ene, virtueel op de andere. Digitale informatie is overal beschikbaar. Professionals zijn daardoor beter in staat zelf hun werktijd in te delen, en te bepalen wáár ze het beste kunnen werken. Er ontstaan steeds meer virtuele samenwerkingsvormen waarbij vanuit de Cloud gewerkt wordt. Er vindt een dynamische vernieuwingsslag plaats in de wijze waarop wij werken en hoe wij ons organiseren.

Atos---Your-business-technologists-20590

Registratie Community

Ben je een zelfstandig professional en werk je aan het creëren van de netwerken van de toekomst? Wil je betrokken worden bij de business community? Registreer jezelf dan hieronder en ICSE neemt dan contact met je op.

* Deze gegevens zijn noodzakelijk