ALS IT CONSULTANT WERKEN AAN TRANSFORMATIE?

Ben je een IT consultant en heb je interesse om te werken met een toonaangevende wereldleider in de digitale transformatie?

Denk onder meer aan projecten op het gebied van: IoT services, Cloud diensten, Infrastructuur & data management, Business & platform oplossingen en transactiediensten. Schrijf jezelf dan in en ontvang meer informatie over de mogelijkheden. Tijdens een introductiegesprek ontvang je meer informatie over de mogelijkheden. Daarbij houden wij jou als lid van deze community op de hoogte van de projecten.

Ook interesse om deel te nemen via het ondernemersmodel?

Er zijn ook mogelijkheden om via een ondernemersmodel deel te nemen aan de coöperatie. Je bent dan mede verantwoordelijk voor de bedrijfsresultaten. Als mede-eigenaar zit je aan het stuur en profiteer je ook van de ondernemersresultaten. Als collega ondernemer is het vaak leuker om met andere ondernemers samen te werken. Het geeft bovendien de mogelijkheid om sneller een groeicurve te doorlopen. Door elkaar aan te vullen en elkaar te voorzien van reflectie. Indien je hier meer van wilt weten registreer jezelf dan hieronder.

Registratieformulier:

CAPTCHA image

* These fields are required.