ALS IT PROFESSIONAL WERKEN AAN TRANSFORMATIE?

Ben je een IT professional en heb je interesse om te werken met Atos, een toonaangevende wereldleider in de digitale transformatie?

Denk onder meer aan projecten op het gebied van: IoT services, Cloud diensten, Infrastructuur & data management, Business & platform oplossingen en transactiediensten. Schrijf jezelf dan in en ontvang meer informatie over de mogelijkheden. Tijdens een introductiegesprek ontvang je meer informatie over de mogelijkheden. Daarbij houden wij jou als lid van deze community op de hoogte van de projecten.

Digitale Transformatie

Het ICSE ontwikkelt een community waar zelfstandige professionals hun kennis en ervaringen delen met elkaar en met klanten. Voor de IT-sector werkt ICSE als subcontractor samen met Atos voor het leveren van flexibele professionals.  Je kunt als IT-professional in de community deelnemen waardoor je op de hoogte blijft van onze activiteiten. Ben je zelfstandig professional en sta je open voor nieuwe samenwerkingsvormen? Wil je als IT professional betrokken zijn bij de digitale transformatie? Dan nodigen wij je uit om jezelf aan te sluiten bij deze community.

Atos---Your-business-technologists-20590

Ook interesse om deel te nemen via het ondernemersmodel?

Er zijn ook mogelijkheden om via een ondernemersmodel te participeren in deze ondernemerscoöperatie. Als mede-eigenaar ben je verantwoordelijk voor strategie en uitvoering. Je profiteert bovendien ook van de gerealiseerde ondernemingsresultaten! Samen werken met andere ondernemers is leuk én het geeft extra mogelijkheden om sneller een groeicurve te doorlopen. Door elkaar aan te vullen én elkaar te voorzien van reflectie. Indien je hier meer van wilt weten verzoeken wij jou om dit aan te geven bij jouw registratie.

Registratieformulier:

* Deze gegevens zijn noodzakelijk