SAMEN MET ZZP-ERS DIGITALE BUSINESS ONTWIKKELEN!

Het ICSE breidt haar Salesforce activiteiten voor haar ondernemende leden uit. De leden van ICSE kunnen hiervoor participeren in een ondernemersprogramma. Heeft u als zelfstandig professional interesse in gezamenlijk ondernemen en digitale business dan kunt u zich hieronder registreren. U wordt dan opgenomen in de flexibele arbeidscommunity van de coöperatie zodat u ook op de hoogte kunt blijven van onze activiteiten. Er zijn extra mogelijkheden voor ontwikkeling en projectmatig samenwerken wanneer u deel neemt in de coöperatie.

Onderneming starten en gezamenlijk ontwikkelen

Of u nu afstudeert of als werknemer start met een onderneming werken met andere ondernemers stimuleert uw ontwikkeling. Het gezamenlijk ontwikkelen is vaak leuker en geeft u ook de mogelijkheid om sneller een groeicurve te doorlopen. De diversiteit van de zelfstandige professionals maakt dit mogelijk. Of het nu gaat om reflectie of elkaar gewoon aanvullen met expertise. Heeft u interesse in het gezamenlijk ontwikkelen en/of projectmatig samen werken? Registreer uzelf hieronder en wij houden u dan op de hoogte.

Salesforce Connecting Apps

Als ondernemer groeien en ontwikkelen met Salesforce

Het ICSE werkt ruim 6 jaar succesvol met de CRM applicatie Salesforce. Salesforce is wereldwijd hét cloudplatform voor CRM en business processen. Het Salesforce Customer Succes Platform verandert je bedrijf in een gestroomlijnde, effectieve en efficiënte organisatie op het gebied van sales, service en marketing. Alles staat online, geen software en geen hardware. Er zijn geen hoge opstartkosten, geen onderhoud, en je kunt aan de slag vanaf elk apparaat met een internetverbinding – smartphone, tablet of laptop. Customer Relation Management (CRM) is een strategie om alle relaties en interacties van je bedrijf met huidige en potentiële relaties te beheren.

Registratieformulier:

CAPTCHA image

* These fields are required.