SALESFORCE COMMUNITY ENTREPRENEURS

Wat is de Salesforce Community Entrepreneurs?

De Salesforce Community Entrepreneurs organiseert meet ups voor ZZP-ers en MKB ondernemers die op nieuwe manieren samen Salesforce CRM expertise en/of projecten delen. Gezamenlijk hebben de leden meer mogelijkheden voor ontwikkeling door op een vernieuwende wijze samenwerking te zoeken.

Genereer meer sales voor jouw bedrijf. Elkaar helpen bij complexe vraagstukken. Aanvullen van elkaar met expertise bij projecten. Het doorlopen van certificeringstrajecten. Elkaar inspireren met mooie oplossingen. Het zijn voorbeelden van onderwerpen die bij deze community aan de orde kunnen komen.

Wat is Salesforce CRM?

Salesforce is hét cloudplatform voor CRM én business processen. Het Salesforce Customer Succes Platform verandert je bedrijf in een gestroomlijnde, effectieve en efficiënte organisatie op het gebied van sales, service en marketing. Alles staat online, geen software en geen hardware. Er zijn geen hoge opstartkosten, geen onderhoud, en je kunt aan de slag vanaf elk apparaat met een internetverbinding – smartphone, tablet of laptop. Customer Relation Management (CRM) is een strategie om alle relaties en interacties van je bedrijf met huidige en potentiële relaties te beheren.

 

Salesforce Connecting Apps