SALESFORCE EXPERT IN DE 4E INDUSTRIËLE REVOLUTIE?

Doe mee aan de 4e industriële revolutie!

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Artificial intelligence, block chain, quantum computer, virtual- en augmented reality. Innovaties met hoge impact op de digitale wereld. Industrieleiders voorspellen een sterk toenemende vraag naar professionals. Doe mee aan de 4e industriële revolutie en sluit je als professional aan. In de 4e industriële revolutie worden bestaande conventies doorbroken. Er worden nieuwe wegen ontdekt, ook voor de wijze waarop wij werken. Ontmoet, deel kennis en inspireer elkaar.

Doe mee, deel kennis en ontwikkel met Salesforce Professionals!

Kickstart jouw groeipad en ontwikkel met gelijk gestemde. Wij werken met Trailhead, het e-learning programma van Salesforce. En wij werken hands on aan Salesforce oplossingen. Verhoog je waarde door het behalen van jouw persoonlijke Salesforce certificeringen. Wij helpen elkaar graag! Heb je interesse om expertise te ontwikkelen met cloud applicaties, digitalisering, IOT en artificial intelligence?

De vraag naar Salesforce Professionals blijft toenemen.

Wij verwachten een sterke toename in de vraag naar Sales Cloud Consultants, Marketing Cloud Consultants, Service Cloud Consultants, Community Cloud Consultants, Salesforce Administrators, Salesforce CPQ Consultants, Salesforce Developers en Salesforce Architecten.

Vraag ook naar de mogelijkheden om deel te nemen in het Salesforce Partner Programma. Ook gecertificeerde Salesforce professionals zijn welkom om deel te nemen. Je kunt jezelf registeren indien je hier meer van wilt weten. Of neem contact op met Patrick van Deursen via +31 (0)6 53176021 of patrickvandeursen@icse.nl

Registreer en get connected!

CAPTCHA image

* These fields are required.

 

Customer Relation Management

Customer Relation Management (CRM) is een strategie om alle relaties en interacties van je bedrijf met huidige en potentiële relaties te beheren. Salesforce is hét Cloudplatform voor CRM én business processen. Het Salesforce Customer Succes Platform verandert je bedrijf in een gestroomlijnde, effectieve en efficiënte organisatie op het gebied van sales, service en marketing. Alles staat online, geen software en geen hardware. Er zijn geen hoge opstartkosten, geen onderhoud, en je kunt aan de slag vanaf elk apparaat met een internetverbinding – smartphone, tablet of laptop.

 

Salesforce Connecting Apps