SHARE AND GET CONNECTED

In een razendsnel tempo digitaliseert de wereld om ons heen. Alles en iedereen lijkt tegenwoordig digitaal met elkaar verbonden te zijn. Kan jouw organisatie dit nog allemaal bijhouden? Werkt jouw organisatie met Salesforce CRM? Maak gebruik van de flexibele mogelijkheden en realiseer meer slagkracht. Samen ontwikkelen met inzet van flexibele professionals. Share and get connected!

Heb je interesse om expertise te ontwikkelen met cloud applicaties, digitalisering, IOT en artificial intelligence? Wij verwachten een sterke toename in de vraag naar Sales Cloud Consultants, Marketing Cloud Consultants, Service Cloud Consultants, Community Cloud Consultants, Salesforce Administrators, Salesforce CPQ Consultants, Salesforce Developers en Salesforce Architecten.

Deel hier jouw gegevens zodat wij jou kunnen bereiken!

CAPTCHA image

* Deze gegevens zijn noodzakelijk

Doe mee, deel kennis en ontwikkel met Salesforce Professionals!

Kickstart jouw groeipad en ontwikkel met gelijk gestemde. Wij helpen elkaar bij het ontwikkelen van kennis én bij de uitvoering van projecten! Wij werken met Trailhead, het e-learning programma van Salesforce. En wij werken hands on aan Salesforce oplossingen. Verhoog je waarde door het behalen van jouw persoonlijke Salesforce certificeringen. Realiseer als groep een sterkere positie.