SHARE AND GET CONNECTED

Het ICSE creëert waarde voor flexibele professionals door te delen. Wij delen kennis, klanten, projecten, kantoren, IT, tijd en geld. Wij starten niet alleen nieuwe projecten en organisaties, maar ook een coöperatieve beweging. Ben je een kenniswerker en ben je bereid om kennis te delen? Sluit je aan bij onze community!

Doe mee, deel kennis en ontwikkel met Salesforce Professionals!

Kickstart jouw groeipad en ontwikkel met gelijk gestemde. Wij werken met Trailhead, het e-learning programma van Salesforce. En wij werken hands on aan Salesforce oplossingen. Verhoog je waarde door het behalen van jouw persoonlijke Salesforce certificeringen. Wij helpen elkaar graag! Heb je interesse om expertise te ontwikkelen met cloud applicaties, digitalisering, IOT en artificial intelligence? Wij verwachten een sterke toename in de vraag naar Sales Cloud Consultants, Marketing Cloud Consultants, Service Cloud Consultants, Community Cloud Consultants, Salesforce Administrators, Salesforce CPQ Consultants, Salesforce Developers en Salesforce Architecten.

Werken aan de Digitale Transformatie

Voor de IT-sector werkt ICSE als subcontractor samen met Atos voor het leveren van professional voor tijdelijke projecten. Je kunt als professional in de community deelnemen waardoor je op de hoogte blijft van onze activiteiten. Ben je een flexibele professional en werk je aan intelligente netwerken van de toekomst? Wil je als professional betrokken zijn bij de digitale transformatie? Dan nodigen wij je uit om jezelf aan te sluiten bij deze community.

Atos---Your-business-technologists-20590

Registreer en get connected

Doe mee en deel kennis. Wij ontvangen graag jouw persoonlijke gegevens. Wees welkom bij onze community!

CAPTCHA image

* Deze gegevens zijn noodzakelijk

STRIJP-S EINDHOVEN