REGISTRATIE COMMUNITY

Het ICSE creëert waarde voor zelfstandige professionals door te delen. Wij delen kennis, klanten, projecten, kantoren, IT, tijd en geld. We starten niet alleen nieuwe projecten en organisaties, maar ook een coöperatieve beweging. Ben je een kenniswerker en actief als zelfstandig professional? Ben je bereid om kennis te delen en projecten te doen? Dan nodigen wij jou uit om jezelf hieronder te registreren. De registratie is gratis!

Werken aan de Digitale Transformatie

Het ICSE ontwikkelt een community waar zelfstandige professionals hun kennis en ervaringen delen met elkaar en met klanten. Voor de IT-sector werkt ICSE als subcontractor samen met Atos voor het leveren van IT-consultants voor projecten. Je kunt als IT-consultant in de community deelnemen waardoor je op de hoogte blijft van onze activiteiten. Ben je zelfstandig professional en werk je aan de netwerken van de toekomst? Wil je als IT professional betrokken zijn bij de digitale transformatie? Dan nodigen wij je uit om jezelf aan te sluiten bij deze community.

Atos---Your-business-technologists-20590

Sluit jezelf aan en wordt een Salesforce Expert!

Heb je interesse om expertise te ontwikkelen met cloud applicaties, digitalisering, IOT en artificial intelligence? Of denk je er aan om zelf cloud consultant of developer te worden. Denk aan functies als Sales Cloud Consultant, Marketing Cloud Consultant, Service Cloud Consultant, Community Cloud Consultant, Salesforce Administrator, Salesforce CPQ Consultant, Salesforce Developer en Salesforce Architect. Creëer een persoonlijk groeipad en ontwikkel jezelf met gelijkgestemde. Wij werken met Trailhead, het e-learning programma van Salesforce. En wij werken hands on aan Salesforce oplossingen. Via de Salesforce University kun je ook jouw persoonlijke Salesforce certificeringen behalen. Wij helpen elkaar hier graag bij!

Hier kun je jezelf registreren

Gelieve onderstaand formulier in vullen voor jouw registratie bij de community. Jouw registratie gaat in nadat wij jouw gegevens ontvangen hebben. Je wordt dan opgenomen in de flexibele arbeidscommunity.

CAPTCHA image

* Deze gegevens zijn noodzakelijk

STRIJP-S EINDHOVEN